We moeten je iets vertellen.. 

Houd jij ook zo van uitgebreid douchen of badderen met héél véél schuim? Smeer je er daarna ook lustig op los, omdat je last heb van een droge huid? De kans is heel groot dat dit komt door het product dat je gebruikt..

geheim

WAT??

Ja, ons velletje is helemaal niet gemaakt voor alle rijk schuimende douchegels en badschuim. Dit soort zeep breekt de natuurlijke, vettige beschermlaag van de huid af. Gelukkig heeft je huid een herstellend vermogen, maar dit kan zorgen voor een gevoelige en droge huid.

Zeep is dus helemaal niet zo goed voor je huid. Uiteraard wordt je huid gereinigd en ruikt het lekker, maar het tast tevens de natuurlijke beschermlaag van je huid aan. Onthoud goed, minder schuim is beter voor de huid!

Wat nu??

Soak-Store biedt de oplossing. Wij verkopen uitsluitend producten die goed zijn voor je huid. Je zult merken dat deze producten minder schuimen dan normaal. Hier moet je misschien even aan wennen, maar uiteindelijk zal je merken dat je huid hier veel beter op reageert.
Zo kan je zonder zorgen blijven genieten van jouw badkamer-moment.

Tot Soak!