26 juni 12:26, Portugese tijd.
Het is de laatste dag van een heerlijk weekje vakantie.
Op de één of andere manier denk ik op vakantie altijd veel na. Thuis kom ik daar met een fulltime baan, een webshop, een winkelruimte en een druk sociaal leven, maar weinig aan toe.

Portimao

#fitgirl
Zoals je leest staat sporten niet tussen eerder genoemd rijtje. Een onderwerp waar ik meer over nadenk dan dat ik het in de praktijk breng. Ik zou maar al te graag een beetje een #fitgirl zijn, maar in de praktijk blijk ik dat gen -die heel Instaland in overvloede lijkt te hebben – volledig te missen. Een euforisch gevoel na het sporten? Zin om meer kilometers te lopen dan de vorige keer? Een obstacle run? Geen denken aan.
Neemt niet weg dat ik, liggend op een bedje met een Vinho Verde in de hand, op het strand van Portimão wel heb besloten wat gezonder te gaan leven. Want met een druk bestaan heb je veel energie nodig! Onder gezond leven versta ik ook zeker het inplannen van “me-time”. Iets waarvan ik zeker weet dat het net zo belangrijk is als gezond eten en bewegen.

tapas

Here to stay
Niet alleen gezond leven trekt aan mijn gedachten voorbij, maar ook zeker het laten groeien van Soak-Store. Het is tijd om te knallen! De plannen die ik, deze week, heb gesmeed hou ik nog even voor me tot het wat concreter is, maar één ding is zeker Soak-Store is here to stay.
Ik wil graag voldoen aan de behoefte van de klant! Dus zoek je iets, maar kan je het online niet vinden? Of heb je een leuke tip? Mail me dan zeker even, zodat ik kan kijken of ik aan jouw wens kan voldoen.

Goed, tijd om te smeren en te keren, want over een paar uur zit deze heerlijke vakantie er alweer op!

X Lindy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *