Terwijl ik dit typ rek ik mij nog een keer goed uit. De geur van vers gezette koffie vult de kamer en man wat ligt dat bed lekker! Ik ontwaak uit een heerlijke coma in een onbekend, maar heel fijn bed. Vorige week besloot ik spontaan een hotel te boeken voor mijn vriend en mij. Een nachtje weg om even ultiem te ontspannen.

Met een werkweek van 6 dagen is het voor mij essentieel om voldoende tijd voor mezelf te nemen. Helaas lukt dat thuis niet altijd. Er zijn namelijk altijd wel feestjes, etentjes en vrienden om te bezoeken. Helemaal leuk natuurlijk, maar nu was het tijd om even helemaal weg te gaan. Op nog geen 45 minuten rijden van huis checkte wij in bij een heerlijk luxe hotel. Het bed was jaloersmakend fijn en groot en de minibar was goed gevuld. Vanaf het moment van inchecken waan ik mij in een andere wereld. Ik wil spontaan in het engels een rosé bestellen, want zo “weg” voel ik mij.  Een paar glazen rosé en een heerlijk 4-gangen diner later spreek ik met mezelf af dit echt vaker te doen

Note to self: vaker doen!

Waarom jij nu een nachtje weg moet boeken in eigen land

  1. Quality time
    Of je nou met je partner, vriendinnen of je zus op pad bent. Tijdens een nachtje weg neem je meer tijd voor jezelf en je gezelschap. Zet desnoods je telefoon op vliegtuigstand om echt even goed bij te kletsen en van elkaar te genieten
  2. Opladen
    Niets moet. En dat is wat mij betreft het fijnste van een nachtje weg. Kies voor een late checkout en duik na een gezond ontbijt weer lekker terug in bed en ga (samen) lekker lang in bad. Ontspan en breng je energielevel terug op niveau om alle hectiek van de waan van de dag weer aan te kunnen
  3. Het is goed voor je relatie
    Heerlijk, samen met je partner een paar goede glazen rosé drinken, uitgebreid dineren, extra lang knuffelen en echt even tijd voor elkaar nemen. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *