Ik betrapte mezelf er vorige week, op de fiets naar huis, op. Het leek wel herfst, het regende pijpenstelen en ik moest nog zeker 10 minuten fietsen. Dikke prima!
Terwijl ik als een verzopen kat, met hoogstwaarschijnlijk de mascara op mijn wangen, doortrapte plande ik vast mijn avond. Bij thuiskomst stap ik direct onder de douche, was mijn haar uitgebreid, knal een maskertje op mijn gezicht en plof vervolgens, uiteraard in joggingbroek, op de bank. Kaarsjes aan, lekker eten en de hele avond Netflixen. Heerlijk, mij hoor je niet klagen!

herfst

Begrijp me niet verkeerd hoor. Ook ik ga goed op de zomer en kan volop genieten van een licht roseetje in de zon op het terras, maar ik voel wel vaak de verplichting om iets te doen. Want Netflixen op een Zomerse zondagmiddag is zonde, toch?!

In de herfst heb ik minder het gevoel dat ik MOET en veel meer MAG genieten van tijd voor mezelf, etentjes met vrienden en lang uitslapen op de zondag.

herfst

8 redenen waarom ik van de herfst hou

  1. De geur als het buiten regent; heerlijk!
  2. Herfstkleding; YES! Een nieuw seizoen staat wat mij betreft gelijk aan shoppen! De kleding rond de herfst vind ik fijn. Jasjes, mooie lange broeken. Deze herfst staat een mooi pak op mij wishlist.
  3. Mosselen; Jup, ik hoor je bijna denken.. Mosselen ja! Ik associeer ze met regen. Vroeger, op de camping in Frankrijk aten we standaard mosselen op een regenachtige dag. Heerlijk!
  4. Me-time; Uiteraard het hele jaar door heel erg belangrijk, maar het lukt mij in de herfst veel beter om tijd te nemen  voor mezelf. Lange badsessies, maskertjes en relaxte avondjes op de bank.
  5. Slapen; Het is een feit.. in de herfst (en winter) slaap je beter doordat het eerder donker is. En een goede nachtrust draagt bij aan een goed humeur, het afvalproces en je uitstraling.
  6. Koken; ik vind het heel leuk om te koken. Het werkt voor mij ontspannend en ik kan dan echt even alleen met één ding bezig zijn. In de zomer heb ik weinig zin en tijd om te koken, want we racen na het werk nog snel naar het strand of gaan lekker varen.
  7. Etentjes met vrienden en familie; Dat gekokkerel moet natuurlijk wel gedeeld worden met familie en vrienden. De herfst staat voor mij dan ook in het teken van lang tafelen met goede wijn en veel gezelligheid!
  8. Kerst; ik ben zeker geen fan van de winter, maar hou wel van Kerst! In de herfst begin ik vast met het shoppen van Kerstcadeaus en het plannen van het Kerstmenu.

Ben jij opzoek naar fijne producten om deze Herfst wat meer tijd voor jezelf te nemen? Neem dan zeker een kijkje in de fijne webshop van Soak-Store. Ook voor Kerstcadeaus ben je hier aan het juiste adres!

Al lijkt het buiten soms alsof we al volop in de herfst zitten, officieel is het nog zomer en wel tot 23 september! Tot die tijd shop je een groot deel van het assortiment met een fijne korting in de BIG Summer Sale!

Hou jij ook van de herfst? Let me know!

SOAK-Store

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *