me-time

Yes!

Welkom bij de nieuwe rubriek van Soak-Store. In deze rubriek vraag ik elke week iemand anders het hemd van het lijf over #me-time en #tijdvoorjezelf plannen. Ben je er klaar voor? Let’s go!

Allereerst, wie ben je en wat doe je?

Rianne, 26 jaar en woon in Haarlem (heel tof). Werk momenteel in de kinderopvang en bied oppas aan huis aan.

Lukt het jou om bewust gas terug te nemen en even helemaal niets doen?

Ja dat lukt me wel, niet iedere keer even goed. Neem soms teveel hooi op mijn vork waardoor ik achteraf denk ‘’ waarom deed ik dit?’’ Dan is even me-time wel heel fijn. Zo kan ik even nadenken over alles.

Plan je dit in of doe je dit op gevoel? Of hoe zou je het graag willen aanpakken?

Ja, ik moet het wel plannen. Ik werk overdag en ‘s avonds sport ik ook nog altijd. Dus een dagje of een paar uurtjes voor mezelf moet ik wel echt plannen.

Hoe ziet jouw ultieme “Me-Time”-moment eruit? 

Ik maak een lekker ontbijtje/lunch/diner (hangt er vanaf wanneer ik er de tijd voor neem) Crash frontaal op de bank en kijk even mn favo serie op dat moment. Overigens als ik er echt goed aan wil doen, probeer ik een massage in te plannen.

Wat is het eerste dat je doet na een drukke (werk)-dag?

Mijn schoenen uit doen, (haha). Ja loop dus de hele dag met kinderen te sjouwen, dan ben ik blij als m’n schoenen even uit kunnen. (FREEDOM)

Merk je verschil in het dagelijks leven als je bewust wat tijd voor jezelf plant? Kun je de dagelijkse drukte beter aan?

Ja, soms loopt m’n hoofd helemaal over en gaat de wereld een beetje langs me heen. Dit is dan even een soort van teken dat ik even plaats moet maken voor mezelf. En dan ben ik er weer!!

Wat zijn jouw 3 favoriete producten uit het assortiment van Soak-Store?

Oeps, eerlijk staat er al heel lang op mn lijst dat ik wat moet bestellen (chaotisch hoofd dus).. tijd om even een me-time in te lassen haha. Ik wil nog heel graag de Boosting Serum van SMPL en de Roomspray White Tea vind ik heerlijk. 

Kunnen mensen je ook volgen op Instagram?

Dat kunnen ze zeker!  @jiprianne 

RianneMetime

 

Shop in de stijl van Rianne

serum

 

 

Eén reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *