me-time

 

Relaxen, het is zo belangrijk! Dus zet een kop thee en ga er eens even lekker voor zitten. Leuk dat je er weer bent! In deze rubriek vraag ik elke week iemand anders het hemd van het lijf over #me-time en #tijdvoorjezelf plannen. Deze week met de ondernemende Claire van Bavel. Ben je er klaar voor? Let’s go! 

Allereerst, wie ben je en wat doe je?


Mijn naam is Claire van Bavel. Ik ben al vijf jaar ondernemer en verzorg voor verschillende magazines (hoofd)redactie, waaronder GOOISCH en interieurmagazine Werelds Wonen. Daarnaast help ik bedrijven en ondernemers met social media en content. Dit doe ik onder andere door middel van workshops en een-op-een strategiesessies.

Lukt het jou om bewust gas terug te nemen en even helemaal niets doen?


Aan de ene kant wel, maar aan de andere kant ook weer niet. Het leven als ondernemer is chaotisch en uitdagend en elke week – nee, elke dag – is anders. Het is daarom ook moeilijk om bewust gas terug te nemen. Ik probeer ’s avonds minder op mijn telefoon te zitten en als ik met mijn familie, vriend of vrienden ben bewust mijn telefoon weg te leggen, al is dat soms wel lastig. Als ondernemer ben je eigenlijk altijd met je werk bezig, zowel bewust als onbewust. Daar heb ik voor gekozen, maar ik ben altijd wel op zoek naar een mooie balans hierin. Wandelen met mijn hond en tijd doorbrengen met mijn paard helpt heel erg. Vooral als ik een mooie bosrit op mijn paard maak, dan kan ik zo uren mijn telefoon niet aanraken en werk vergeten.

 


Plan je dit in of doe je dit op gevoel? Of hoe zou je het graag willen aanpakken?

 

Ik probeer aan het begin van de week mijn planning uit te werken, maar het komt regelmatig voor dat het toch anders loopt dan gepland. Ik heb geprobeerd om deze momenten in te plannen, maar ik heb gemerkt dat dit niet goed voor mij werkt. Ik probeer daarom goed naar mezelf te luisteren. Voel ik me niet lekker of ben ik gestrest, dan sta ik mijzelf toe om even een moment rust te nemen of een boek te lezen.

 


Hoe ziet jouw ultieme “Me-Time”-moment eruit?


Op het strand liggen en een goed boek lezen. Het geluid van de golven vind ik heerlijk!

 


Wat is het eerste dat je doet na een drukke (werk)-dag?

 

Een kop thee drinken. Ik drink per dag een kop koffie en meestal wel drie koppen thee.

 

Merk je verschil in het dagelijks leven als je bewust wat tijd voor jezelf plant? Kun je de dagelijkse drukte beter aan?


Zeker! In mijn werk heb ik regelmatig te maken met deadlines en die kunnen echt killing zijn. Vooral in de laatste week voor een deadline heb ik veel aan mijn hoofd en dat merk ik onder andere aan mijn kaken en schouders, die dan erg gespannen kunnen staan. Als ik bewust de tijd neem om tot rust te komen of bijvoorbeeld met sporten alles even los te laten, dan is dit minder erg.

 

Wat zijn jouw favoriete producten uit het assortiment van Soak-Store?


Ik vind de lip balm van Sara Rosalie echt fantastisch. Deze lip balm is heerlijk op je lippen, maar ook fijn om op je handen te smeren tijdens de wintermaanden of door je nachtcrème heen te mengen voor een extra boost. Ook van de two-in-one balm en daily moisturizer van Sara Rosalie ben ik fan. Daarnaast vind ik het altijd lekker om geurkaarsen te branden op mijn kantoor. De geur ‘fig + apricot’ lijkt me heerlijk.

 


Kunnen mensen je ook volgen op Instagram?

Absoluut! Mijn account is @clairevbavel

 

Shop in de stijl van Claire

 

Lip Balm Geurkaars

 

Tot volgende week!

Lijkt het je leuk om deel te nemen aan deze rubriek? Stuur dan een mailtje naar info@soak-store.com

2 reacties

  1. You made some respectable factors there. I looked on the web for the issue and found most individuals will associate with along with your website. Jilleen Rufe Given

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *