me-time

 

Chillen, Relaxen, Ontspannen, Me-time.. geef het beestje een naam. 1 ding is zeker; het is heel belangrijk! Dus zet een kop thee en lees weer lekker mee. Leuk dat je er weer bent! In deze rubriek vraag ik elke week iemand anders het hemd van het lijf over #me-time en #tijdvoorjezelf plannen. Deze week de gezellige en getalenteerde Emmely! Let’s go-go

 

Allereerst, wie ben je en wat doe je?


Ik ben Em
mely, 24 jaar en ik ben fulltime freelance productfotograaf. Daarnaast ben ik mijn kennis tegenwoordig aan het omzetten in nieuwsbrieven en heel binnenkort ook in video, want ik geloof er heilig in dat iedereen de juiste en inspirerende productfoto’s kan maken met het beetje kennis dat ik maar al te graag deel!

Lukt het jou om bewust gas terug te nemen en even helemaal niets doen?


Nee als ondernemer staat mijn creatieve brein altijd. Zelfs tijdens het bingen op Netflix ontstaan er compleet nieuwe business ideeën.

 


Plan je dit in of doe je dit op gevoel? Of hoe zou je het graag willen aanpakken?

 

Als ik een moment niets wil doen en even me-time wil hebben, plan ik dat wel in. Vaak voor dezelfde dag nog of die erna, dus dat gaat ook een beetje op gevoel. Ik zou eigenlijk elke maand vaste momenten me-time willen inplannen in mijn agenda, maar of ik mij daar dan aan zal houden weet ik niet!

 


Hoe ziet jouw ultieme “Me-Time”-moment eruit?


Mijn ultieme me-time-moment bestaat uit een goed boek (waarschijnlijk gericht op ondernemen, guilty!), een ijskoffie en dat in het zonnetje!

 


Wat is het eerste dat je doet na een drukke (werk)-dag?

 

Mijn werkdagen kunnen soms oneindig zijn, waar ik door werk totdat ik naar bed ga en voor het ontbijt alweer bezig ben. Gelukkig gebeurt dit niet zo vaak, maar een vaste eindtijd heb ik niet. Ik zorg er wel voor dat ik in bed voor het slapen minimaal een hoofdstuk uit een boek lees. 

 

Merk je verschil in het dagelijks leven als je bewust wat tijd voor jezelf plant? Kun je de dagelijkse drukte beter aan?


JA! Rust betekent meer ruimte en overzicht in mijn hoofd en dat werkt zoveel fijner. Note to self: meer me-time-momenten inplannen, haha!

 

Wat zijn jouw favoriete producten uit het assortiment van Soak-Store?


Mijn all-time favorite is toch wel de lipbalm van Sara Rosalie. Al heb ik al langere tijd de droogshampoo van SMPL op het oog.

 


Kunnen mensen je ook volgen op Instagram?

Jazeker! En ze kunnen zich inschrijven op mijn nieuwsbrief en straks abonneren op mijn Youtubekanaal! Allemaal te vinden op www.emmelyschipper.com en Instagram @emmelyschipper

 

Shop in de stijl van Emmely

 

Lip Balmnatuurlijke droogshampoo

 

Tot volgende week!

Lijkt het je leuk om deel te nemen aan deze rubriek? Stuur dan een mailtje naar info@soak-store.com

Eén reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *