Lindy | Owner & Founder

Wat wil je worden als je later groot bent?

Actrice, binnenhuisarchitect, stem-inspreker bij films of eigen baas.

Actrice; als kind een aantal jaren geprobeerd, maar in de woonkamer performen voor familie en vrienden is toch anders dan jezelf profileren tussen alle andere (familie von Trapp achtige-) kindjes met dezelfde, of veel grotere ambitie. Binnenhuisarchitect; toen ik hoorde dat wiskunde een belangrijk onderdeel zou zijn heb ik deze droom laten varen Stem-inspreker bij films; lijkt me nog steeds ge-wel-dig! Eigen baas; ja, dat ben ik nu! Van de leukste webshop van Nederland! (al zeg ik het zelf).

En wat gaaf dat jij dit nu zit te lezen.. op mijn site!

Mijn missie

Met Soak-Store wil ik de drempel naar mooie, eerlijke, en goede producten lager maken. Tegenwoordig zitten producten voor de gevoelige huid niet meer in saaie verpakkingen, maar in een mooie fles die de moeite waard is om in de badkamer te showen. Naast huidverzorging vind je bij Soak-Store ook verzorging voor het gezicht en het haar. Stuks voor stuk producten van een hoge kwaliteit, zonder al te veel chemische toevoegingen en in een mooie verpakking.

Daarnaast wil ik jou via Soak-Store stimuleren om eens wat meer tijd voor jezelf te nemen. Want we moeten tegenwoordig al genoeg, maar vergeten vaak om aan onszelf te denken.

Alle merken selecteer ik zorgvuldig en ik houd rekening met de kwaliteit van het product en het milieu.

Kortom, tijd om je ogen uit te kijken in de webshop

Tot Soak!